0591-649111 info@movital.nl

Cursus Vitale en Gezonde Voeding

Het dieet dat past!
Cursus voor energieker worden, afvallen of bodyshapen door voeding.

Vitale Voeding

Gezonde voeding is een ontzettende hype momenteel. Iedereen heeft er wel wat over te zeggen. De afslankboeken van bekende mensen puilen de schappen uit. Je mag geen koolhydraten meer eten, suiker is vergif, melk is voor kalfjes en niet voor volwassen mensen. Ze kunnen allemaal best overtuigend zijn in wat je wel en niet meer mag eten. Toch met al deze producten worden we ouder dan ooit tevoren. Misschien is het toch niet allemaal zo slecht als de food goeroes ons doen laten denken?

Waar zou het dan in zitten? In de superfoods? Dan zouden we allemaal aan de chlorella, maca poeder, chia zaad of tarwegras moeten gaan. Maar zijn die gezondheidsclaims wel helemaal waar? Laten we het dan maar niet over de prijs hebben van al deze producten.

Je lichaam heeft natuurlijk veel voedingsstoffen nodig, die kunnen we niet uit een klein scala producten halen. We zouden er dus voor moeten zorgen dat ons lichaam voldoende bouwstoffen binnen moet krijgen. Dan is het wel handig om te weten waar deze stoffen allemaal inzitten. Om deze bouwstoffen voldoende binnen te krijgen is variatie belangrijk.

Om je hierbij te helpen hebben we de cursus vitale voeding ontwikkeld. Wij willen jou weer zekerheid geven in de keuzes die jij maakt omtrent eten en drinken. Het vertrouwen geven dat als jij wat wilt afvallen je weet hoe je dat moet doen, zonder een dieet te volgen. Je geen dure producten op internet hoeft te kopen omdat de supermarkten deze allemaal niet hebben.

Wij helpen jou in 5 weken om die zekerheid en dat vertrouwen weer te krijgen. We maken van oude gewoontes weer nieuwe gewoontes die een bijdrage kunnen leveren aan een gezonde leefstijl. Daarnaast krijg je nog handige tips mee die je kan toepassen in bijvoorbeeld de keuken of in een restaurant die een bijdrage kunnen leveren aan bijvoorbeeld gewichtsverlies.

Kosten

De kosten voor de cursus bestaande uit 5 lessen, inclusief lesmateriaal bedraagt 109 euro. Momenteel is er een actie en kost de cursus u slechts 84 euro.

Inclusief:

  • Handouts
  • Groentekalender
  • Eigen voedingsanalyse
  • Certificaat.

Aanvullende gegevens

Groepsgrootte: minimaal 2 en maximaal 10 personen
Locatie: Nijbracht 116, 7821 CE Emmen (inpandig bij Fit Sports)
Docent: Laura Stigter

Data

Dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 uur
27 feb/ 6 mrt/ 13 mrt/ 20 mrt en 27 maart 2018

Donderdagochtend van 10:15 tot 11:15 uur
5 apr/ 12 apr/ 19 apr/ 26 april en 3 mei

Donderdagavond van 18:45 tot 19:45 uur
17 mei/ 24 mei/ 31 mei/ 7 juni en 14 juni 2018

Wil jij ook beter leren eten? En vertrouwen hebben in de keuzes die je maakt?

>