De Fysiotherapeut Emmen

Bij MoVital fysiotherapie en Vitaliteit Emmen kan je altijd terecht voor klachten op het gebied van fysiotherapie en vitaliteit. De fysiotherapeut Emmen, Peter Hagel, kan je binnen enkele consulten uitsluitsel geven over je klacht en indien behandelbaar binnen enkele consulten duurzaam behandelen. Dit betekend dat je aan het eind van de behandeling precies zelf weet wat je moet doen om klachten in de toekomst te voorkomen of zelf te kunnen verhelpen.

Snel duidelijkheid over je klachten
De fysiotherapeut bij MoVital in Emmen heeft dus meer als taak om jou de tools en handvatten te geven om zelf expert over je eigen lichaam te worden op het gebied van bewegen en de eventuele pijn die daaruit voortkomt. Om deze reden ligt het behandelgemiddelde bij MoVital ook lager dan bij andere fysiotherapeuten.

McKenzie fysiotherapie
Bij MoVital passen we indien mogelijk de McKenzie methode toe. Dit is een onderzoeks- en behandelmethode om zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen over jouw klacht. Meestal is dit al tijdens de eerste behandeling. Zodra dit bekend is krijg je gelijk oefeningen mee om zelf te kunnen werken aan je klacht voor een langdurige oplossing voor je klacht.

Snel een afspraak of informatie bij onze fysiotherapeut Emmen
Omdat onze fysiotherapeuten efficiënt werken is het mogelijk om een afspraak te maken zonder wachtlijst. Je kunt meestal al dezelfde dag terecht bij ons in Emmen. Wil je liever van tevoren wat meer duidelijkheid, dan hebben we ook een gratis inloopspreekuur. Daarnaast kan een van onze fysiotherapeuten je ook in de avonduren te woord staan.

 

 

 

 

Naar de Fysiotherapeut Emmen

>