Vitaliteitstherapie

De begeleiding voor meer vitaliteit bij pijn of ziekte
De begeleiding naar een energieker en krachtiger leven.

Energiek en krachtig zijn.

Dat is waar vitaliteit voor staat. Hier kan iedereen baat bij hebben, zowel bij ziekte als in goede gezondheid. Vitaliteit gaat namelijk over meer dan gezondheid. Het gaat over meer uit het leven willen en kunnen halen. Als vitaliteitstherapeut zijn wij expert op gebied van voeding, functioneel bewegen, coachen en volhouden!


 

Wat is een vitaliteitstherapeut?

Vitaliteit heeft afgelopen jaren veel interesse gekregen en wordt veel over gezegd en geschreven. Zo kunnen we ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. In elk reclameblok wordt wel iets gezegd over vitaliteit en kun je een potje vitaliteit kopen bij de drogist. Maar kan dat echt en wat werkt wel en niet?

Als vitaliteitstherapeut helpen we jou om fabels en feiten van elkaar te scheiden. Vitaliteit heeft namelijk ook veel interesse gekregen in de wetenschap en is een apart expertise gebied geworden. Een vitaliteitstherapeut is expert op gebied van voeding, functioneel bewegen, coachen, volhouden en afstemming op jou.


 

De Vitaliteitstherapeut helpt u volhouden naar:

  • Een gebalanceerd en vitaler voedingspatroon, met kennis van de laatste wetenschap;
  • Een efficiënter beweegpatroon en opbouw naar meer kracht en conditie;
  • Een betere conditie van mentale gezondheid, zoals stressmanagement, emotiemanagement en gelukinterventies.

Vitaliteitstraject:

Een vitaliteitstraject bestaat uit minimaal zes sessies verspreid over maximaal 3 maanden. Een enkele sessie is mogelijk, maar we hebben vaak ervaren dat deze sessie wel inspirerend is, maar volhoudern lastig blijft. Men zegt wel eens: 1% inspiratie en 99% transpiratie. Dit geldt voor de meeste veranderingen. Wij zijn juist expert met het helpen volhouden en adviseren daarom om een vitaliteitstraject te volgen.

.

Maak hier uw afspraak

.

Uw leven is te belangrijk om aan toeval over te laten! 


 

Professioneel

In elk traject houden we rekening met hoe jij je voelt en wat jouw agenda of plan aangeeft. De ene dag gaat het eenmaal beter dan de andere dag. We bespreken vooraf, hoe hier mee om te gaan. Zo stellen we tevens een crisisplan op. Dit is niet zozeer negatief, maar net zoals je een verzekering afsluit, is het goed om vooraf te bedenken wat te doen als het “mis” gaat.


Aangesloten bij BovV

De Beroepsorganisatie voor vitaliteitsprofessionals (BovV) is een onafhankelijke beroepsvereniging, die de belangen behartigt van de vitaliteitscoachen vitaliteitstherapeut, die Nederland vitaler willen maken met leefstijlinterventies naar het beste wetenschappelijk bewijs. Lees meer op www.bovv.nl


 

Vul onderstaande formulier in voor meer informatie of interesse

12 + 6 =

Populaire cursussen en trajecten

Wil jij meer uit slaap halen en energieker de dag doorkomen, laat slapen dan niet aan toeval over. Analyseer je loopanalyse, voorkom blessures, verminder energielekken en verbeter je prestatie. Leer je juiste oefeningen en opbouw! Een sterke en soepele rug waar je op kunt vertrouwen met minder risico op rugpijn.

Wat zeggen anderen?

Twitter

>