Ben JIJ wel gelukkig?

2019, Emmen

Iedereen wenst elkaar veel geluk en wordt veel over geschreven, maar hoe doe je dat nu eigenlijk, gelukkiger worden?

Workshop “Gelukkig 2019”

Koers naar een gelukkig 2019

Reclame en social media herinnert je er continu aan hoe je moet leven volgens je passie, wat je moet bezitten, hoe je er uit moet zien. Is dit wel realistisch? Welke doelen stel jij jezelf? Mis onze Workshop “Gelukkig 2019” niet, doe mee en steun het goede doel.

Nog.....

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Iedereen wenst elkaar een geluk, maar….

Hoe word je eigenlijk gelukkiger?

‘Geluk is niet iets wat je vindt door het na te jagen, het is hooguit een bijvangst van een goed leven’

In de workshop wordt je meegenomen in onze visie op een goed leven. Nog belangrijker. Je leert hoe jij dit kunt toepassen op jouw leven. We helpen jou inzicht te krijgen in wat jij echt belangrijk vindt en hoe je daar bijvoorbeeld goede voornemens op afstemt. Goede voornemens die daardoor beter zijn vol te houden. Jouw omgeving is daar ook belangrijk in. Waar je woont en werkt, maar ook de steun en waardering die je krijgt van mensen om je heen beïnvloeden jouw succes. Leer hoe je dit gepast kunt inzetten. Om dit kracht bij te zetten hebben we er voor gekozen de workshop te koppelen aan een goed doel. De strijd tegen eenzaamheid bij ouderen. Wij willen voor een tweede keer een dagje uit organiseren. Een dagje uit met ouderen in samenwerking met de zonnebloem. Natuurlijk sturen we je niet naar huis zonder concrete tips. Tips die je direct kunt toepassen en een extra boost geven. Het geeft je net dat extra zetje of kracht die je soms nodig kunt hebben om voornemens en doelen vol te houden.

Meer informatie over een goed leven vind je op onze pagina over vitaliteit: https://movital.nl/vitaliteit 

Goed DOel “De Zonnebloem”

Steun de strijd tegen eenzaamheid!

Er kan zoveel meer dan je denkt! De Zonnebloem zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Als MoVital hebben we dit zelf mogen ervaren tijdens ons bedrijfsuitje. De gezichten en reacties zijn onvergetelijk. We hebben ouderen meegenomen naar een bowlingcentrum. De lach op ieders gezicht sprak boekdelen, en de reacties waren hartverwarmend. We konden maar tot één conclusie komen. Dit moet vaker georganiseerd worden! Graag zouden we dit samen met jou willen doen in de vorm van financiële steun. Met die financiële steun kunnen wij als MoVital deze eenzame ouderen uit een verzorgingstehuis een dagje uit bieden. Het team van MoVital zal in samenwerking met de Zonnebloem afd. Rietlanden Emmen, de ouderen begeleiden tijdens een leuk dagje uit.
Algemene informatie

Goed om te weten

Opgave

Opgave gaat via onze online shop en vragen alleen je naam en emailadres. Ter voorbereiding krijg je namelijk alvast de eerste stap met tips thuis gestuurd. De investering is €12,50, waarvan €5,00 naar het goede doel gaat voor de strijd tegen eenzaamheid. Heb je een kortingscode of meld je een tweede persoon aan? Dan krijgt hij of zij €5,00 korting.

Live Stream

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? We bieden de mogelijkheid om online de workshop live bij te wonen. Je krijgt toegang tot een beveiligde pagina waar je realtime vragen kunt stellen via een chatbox. Je krijgt de toegangscode na aanmelding. Link naar onze live stream

Locatie

De workshop wordt gegeven bij MoVital in Emmen, inpandig bij Fit Sports. Nijbracht 116 7821 CE Emmen Tel: 0591-649111 Kosten: €7,50 + €5,00 voor het goede doel “de strijd tegen eenzaamheid”. Vestiging MoVital Emmen
De workshop wordt gegeven door:  Peter Hagel, vitaliteitstherapeut en eigenaar van MoVital Tevens: docent bij Kennisinstituut leefstijl en vitaliteit, Chivo
“Genieten van het leven! Genieten kan daarbij in de kleine en de grote dingen zitten: weer kunnen staan en een paar passen lopen, weer fietsen of sporten je hobby weer kunnen uitoefenen of voor iets kleins dankbaar zijn. Als startpunt kun je kijken naar dat wat je mogelijk beter kunt en vanaf daar stapsgewijs opbouwen.
Onze partners..

Betrokken partijen

Doe mee!

Geef je op en maak de stap naar een gelukkig 2019!

Je werkt niet alleen aan je eigen geluk ook aan die van een ander. De kracht van delen!
Gerelateerde blogs en artikelen….
De weg naar MVO certificaat!

De weg naar MVO certificaat!

We zijn ontzettend trots op het verkregen MVO certificaat van de wethouder van de Gemeente Emmen. MVO: maatschappelijk verantwoord ondernemen draait om sociaal en duurzaam ondernemen met ‘impact’: Winst/effect voor de eigen organisatie, maar vooral voor de...

Lees meer
Gezond 2019 starten met de tips van een leefstijlcoach

Gezond 2019 starten met de tips van een leefstijlcoach

Tijdens een interview op RTL nieuws noemt Meijke van Herwijnen namens de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches vijf tips om het jaar goed te starten. De moeite waard om te delen!
We leggen de tips een voor een uit en maken het toepasbaar om ze direct in te kunnen zetten. De start van het nieuwe jaar gaat namelijk voor velen gepaard met goede voornemens. De een slaagt erin om het gewenste resultaat met blijvend succes te halen. Maar voor velen geldt dat het lastig is om te starten, laat staan om het te volhouden. ‘’out of the blue’’ starten is doorgaans niet ‘de beste’ manier. Nadenken over het proces en jezelf iets meer voorbereiding geven kan ontzettend nuttig zijn.

Lees meer
Nieuwsgierig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.