Samenwerking met partners voor betere zorg

Partijen waar we mee samenwerken en interessante links
Partners waar we mee samenwerken voor betere zorg

Fit Sports

Een wellness centre die staat voor FIT, FUN en RESULTAAT. Zij maken hun leden fit met fitness, geven ze fun door onze aantrekkelijke groepslessen en enthousiaste instructeurs en garanderen resultaat met personal training.

 

Rugpoli, zorg zonder wachtlijst

De Rugpoli

De Rugpoli is een erkend zelfstandig behandelcentrum met vestigingen in Delden, Velp en in Tilburg. De Rugpoli is gespecialiseerd in diagnose en behandeling van klachten van houdings- en bewegingsapparaat in het bijzonder van de wervelkolom.

Onze relatie: Op maandag, donderdag en vrijdag is Peter werkzaam bij rugpoli als Mechanisch Diagnose Therapeut (MDT) en is MoVital aangesloten bij rugnetwerk van de rugpoli Twente.

Balance, personal training studio in Zeist

Balance PT

Een personal trainingscentrum waar ze werken met een team van uitstekend opgeleide, enthousiaste en betrokken coaches. Kom je voor Balance Personal, dan start je met een intake-gesprek. Aan de hand daarvan wordt de beste match tussen coach en cliënt gemaakt. Het is belangrijk dat je met een coach aan de slag gaat die goed bij je past qua persoonlijkheid en die raad weet met jouw doelstelling.

Onze relatie: Elke maandag werkt Peter als personal trainer en small group instructeur bij Balance PT te Zeist

Chivo, kennisinstituut voor vitaliteit

Chivo

Een kennisinstituut vitaliteit & leefstijl. Kennis over dit vakgebied was toen zeer gefragmenteerd. Wij hebben gemeend, dat het zo belangrijk is voor ons welzijn, dat we er een hele organisatie omheen hebben gebouwd, waarmee we wetenschappelijke publicaties verzamelen, beoordelen en vertalen naar praktische richtlijnen en vaardigheden.

Onze relatie: Chivo verzorgt vele bijscholingen van de medewerkers. Daarbij is Peter werkzaam bij Chivo als docent.

Populaire cursussen en trajecten

Wil jij meer uit slaap halen en energieker de dag doorkomen, laat slapen dan niet aan toeval over. Analyseer je loopanalyse, voorkom blessures, verminder energielekken en verbeter je prestatie. Leer je juiste oefeningen en opbouw! Een sterke en soepele rug waar je op kunt vertrouwen met minder risico op rugpijn.

Wat zeggen anderen?

Twitter

>