0591-649111 info@movital.nl

Visie en missie van MoVital

Duurzaam leven
Visie en missie van Fysio Active: duurzaam floreren

Beweeg – Leer – Leef

Iedereen wordt gegund optimaal en duurzaam te kunnen functioneren op gebied van werk, sport en persoonlijke ontwikkeling in een veilige omgeving waarin je zowel vrijheid, betrokkenheid als uitdaging kunt ervaren. Duurzaam leven! Vitaliteit, leefstijl en gezondheid spelen hier een belangrijke rol in. Juist daar ligt onze expertise.

  • Vitaliteit voor een energiek en krachtig leven met gezonde leefstijl,
  • Fysiotherapie (McKenzie methode) voor herstel
  • RugRehab voor onderzoek, behandeling, preventie en prestatie
  • SportRehab (en Performance) voor een sterkere terugkeer in de sport.

Onze missie is samen met jou zo doeltreffend, eerlijk en duurzaam mogelijk, binnen ons vakgebied als fysiotherapeut, kracht en conditie trainer en vitaliteitscoach, meer uit jezelf, de sport, organisatie en het leven te halen.

Nieuwe naam MoVital

Om meer recht te doen aan onze visie en missie hebben we gekozen voor een nieuwe naam: MoVital. MoVital staat voor motiveren naar vitaliteit. Fysio Active is sinds 2016 onderdeel geworden van MoVital.

Samenwerken

Wij geloven dat samenwerking leidt tot beter en sneller resultaat. De enige persoon die de klacht echt voelt, ben jij. Jij hebt waarschijnlijk al de nodige ervaring over wat de klacht erger of misschien beter maakt. Door jouw kennis te combineren met onze kennis, kunnen we gerichter en efficiënter te werk gaan.

Doeltreffend en duurzaam werken

Door systematisch te werken verspillen we zo min mogelijk tijd aan onnodige (thuis)oefeningen en hebben minder risico iets te missen. Er wordt vooral gekozen voor oefeningen die je thuis ook kunt doen. Een week heeft namelijk 168 uur en weegt niet op tegen 1 of 2 sessies van 30 minuten. Het zorgt niet alleen voor sneller resultaat, het versterkt je onafhankelijkheid en daarmee vrijheid.

Eerlijk werken met best evidence

Door continue bijscholing, vervolgopleidingen, symposia, etc. houden we onze kennis op peil. Deze worden veelal ondersteund door wetenschappelijke artikelen, zogenaamd evidence based. Inmiddels is er zoveel onderzocht dat het ene onderzoek iets ondersteund en het andere juist tegen spreekt. Zo kun je zowel voors als tegens noemen voor een behandeling. Juist door de onderzoeken te vergelijken kunnen we samen met jou een verantwoorde afweging maken. Dit noemen wij best evidence werken!

Continue evaluatie en scholing

Bijscholing alleen is niet voldoende. Door continue evaluatie, regelmatige besprekingen en controles bij elkaar houden we ons team scherp. Zo kan het soms zijn dat een collega therapeut meekijkt. Mocht je dit liever niet hebben, geef dit dan aan bij de behandelende therapeut. Wij begrijpen heel goed dat alles vertrouwelijk is en willen graag een gezonde relatie behouden.

Geïnteresseerd?

Vul onderstaande formulier in voor meer informatie. Of mail naar info@movital.nl of bel 0591-649111.

3 + 2 =

Populaire cursussen en trajecten

Wil jij meer uit slaap halen en energieker de dag doorkomen, laat slapen dan niet aan toeval over. Analyseer je loopanalyse, voorkom blessures, verminder energielekken en verbeter je prestatie. Leer je juiste oefeningen en opbouw! Een sterke en soepele rug waar je op kunt vertrouwen met minder risico op rugpijn.

Wat zeggen anderen?

Twitter

Share This
>