Wat betekent een duurzaam leven voor jou?

Beweeg – Leer – Leef

Energiek en krachtig in het leven staan en bewegen. Gebruikmakend van je eigen kracht, ervaring en omgeving helpt MoVital jou in vrijheid, betrokken en soms uitdagend te bewegen naar wie je echt bent en wilt zijn. MoVital leert je duurzame tools om deze reis naar vitaliteit te maken. Daar waar nodig springen we bij als klachten aan spieren en/of gewrichten die vrijheid beperken. Alles om te werken aan een duurzaam leven.

  • Fysiotherapie (McKenzie methode) voor herstel
  • Leefstijl werk aan je gezondheid wat je kunt volhouden
  • Vitaliteit voor een energiek en krachtig leven
  • RugRehab eigen ontwikkeld programma bij rugpijn of -klachten 
  • SportRehab (en Performance) voor een sterkere terugkeer in de sport.

.

 

Onze missie: Behandeling en Tools voor het leven

MoVital gaat uit van jouw eigen kracht en ervaring. Daar voegen we onze professionele, veilige en toegankelijke manier van behandelen en coachen aan toe. We willen jou het beste van het beste bieden. Dat betekent dat we zoveel mogelijk kennis uit jaren praktijkervaring en de laatste wetenschappelijke onderzoeken met je delen zodat jij zelf expert wordt over je eigen lichaam en geest. We hebben bovenal interesse in wat voor jou belangrijk is. Dit wordt in een op maat gemaakt behandelplan vastgesteld. Uiteindelijk om vlot via bewezen duurzame behandelmethoden en tools aan de slag te gaan. Samen zorgen we voor de best mogelijke uitkomst, waarbij het gehele behandelproces naar jouw tevredenheid verloopt.

 

Nieuwe naam MoVital

Om meer recht te doen aan onze visie en missie hebben we gekozen voor een nieuwe naam: MoVital. MoVital staat voor motiveren naar vitaliteit. Fysio Active is sinds 2016 onderdeel geworden van MoVital.

Samenwerken

Wij geloven dat samenwerking leidt tot beter en sneller resultaat. De enige persoon die de klacht echt voelt, ben jij. Jij hebt waarschijnlijk al de nodige ervaring over wat de klacht erger of misschien beter maakt. Door jouw kennis te combineren met onze kennis, kunnen we gerichter en efficiënter te werk gaan. Daarnaast hebben we een samenwerking met de Rugpoli en Chivo Consultancy (o.v. Chivo kennisinstituut voor vitaliteit en leefstijl). 

Doeltreffend en duurzaam werken

Door systematisch te werken verspillen we zo min mogelijk tijd aan onnodige (thuis)oefeningen en hebben minder risico iets te missen. Er wordt vooral gekozen voor oefeningen die je thuis ook kunt doen. Een week heeft namelijk 168 uur en weegt niet op tegen 1 of 2 sessies van 30 minuten. Het zorgt niet alleen voor sneller resultaat, het versterkt je onafhankelijkheid en daarmee vrijheid.

Eerlijk werken met best evidence

Door continue bijscholing, vervolgopleidingen, symposia, etc. houden we onze kennis op peil. Deze worden veelal ondersteund door wetenschappelijke artikelen, zogenaamd evidence based. Inmiddels is er zoveel onderzocht dat het ene onderzoek iets ondersteund en het andere juist tegen spreekt. Zo kun je zowel voors als tegens noemen voor een behandeling. Juist door de onderzoeken te vergelijken kunnen we samen met jou een verantwoorde afweging maken. Dit noemen wij best evidence werken!

Continue evaluatie en scholing

Bijscholing alleen is niet voldoende. Door continue evaluatie, regelmatige besprekingen en controles bij elkaar houden we ons team scherp. Zo kan het soms zijn dat een collega therapeut meekijkt. Mocht je dit liever niet hebben, geef dit dan aan bij de behandelende therapeut. Wij begrijpen heel goed dat alles vertrouwelijk is en willen graag een gezonde relatie behouden.

Geïnteresseerd?

Vul onderstaande formulier in voor meer informatie. Of mail naar info@movital.nl of bel 0591-649111.

1 + 2 =