Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Over MoVital

Sinds 2004 zijn wij continu bezig met het leveren van de best mogelijke zorg en behandeling in Emmen en omgeving. Waar we begonnen met het aanbieden van fysiotherapie, is MoVital uitgegroeid tot een uniek totaalconcept waar wij vitaliteitstherapie combineren met fysiotherapie en leefstijl. Bij MoVital vinden wij dat iedereen een duurzaam en vitaal leven verdiend, daarom pakken wij je fysieke klachten aan terwijl wij je tegelijkertijd helpen in je vitaliteit. De juiste zorg op het juiste moment, dat is wat wij doen!

Onze visie 

Bij MoVital geloven wij dat jij recht hebt op een vitaal en waardig leven, ongeacht je fysieke of mentale klachten. Wij zien het anders dan anderen: in plaats van ons alleen op je symptomen te richten, zoeken we samen naar de onderliggende oorzaken van je klachten voor een duurzamere oplossing. Met onze unieke combinatie van fysiotherapie en vitaliteitstherapie ontwikkelen we een persoonlijk plan dat niet alleen je klachten aanpakt, maar jou ook in staat stelt om actief bij te dragen aan je eigen gezondheid en welzijn.

Samen zetten we stappen naar een duurzaam vitaal leven, waarin jij de regie hebt. Wij ondersteunen je om vol waardigheid en zelfontwikkeling te floreren, ongeacht de uitdagingen die je tegenkomt. Bij MoVital leer je hoe je ondanks alles kunt bloeien, met ons aan je zijde.

Onze kernwaarden

Bij MoVital geloven we in de kracht van samenwerking. Samenwerken betekent voor ons een partnerschap tussen jou, de therapeut, en je omgeving, versterkt door ons netwerk van specialisten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we jouw behoeften vanuit alle hoeken kunnen benaderen, wat essentieel is voor een holistisch herstelproces. Wij staan klaar om je te begeleiden en ondersteunen, zodat je de beste zorg en advies ontvangt die je nodig hebt om te genezen.

Bij MoVital staat perspectief centraal in onze aanpak. We richten ons op het scherpstellen van jouw wensen en houden deze constant in ons vizier, terwijl we je situatie vanuit diverse specialisaties benaderen. Deze benadering helpt ons om onderliggende problemen te identificeren en niet alleen de symptomen te behandelen. Door jouw doelen helder te definiëren en te streven naar praktische haalbaarheid, helpen we je om gemotiveerd te blijven en je energie en veerkracht te vinden. Zo bieden we duurzame oplossingen die jouw levenskwaliteit echt verbeteren.

Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. We zeggen binnen drie behandelingen duidelijkheid te geven over je conditie en wat je kunt verwachten. Onze aanpak combineert het beste van wetenschappelijke kennis en praktische ervaring, waardoor we een betrouwbaar en transparant behandelplan kunnen bieden dat is afgestemd op jouw unieke situatie.

Compassie is de kern van hoe we bij MoVital zorg verlenen. We begrijpen de uitdagingen die gepaard gaan met fysieke en mentale klachten en bieden daarom niet alleen behandelingen maar ook emotionele ondersteuning. We staan naast je zoals een goede vriend zou doen, klaar om te helpen met begrip en zorg, zodat je je nooit alleen voelt in je herstelproces.

Zelfregie is essentieel om je niet alleen als patiënt maar als persoon te ontwikkelen. Bij MoVital empoweren we je om actief deel te nemen aan je herstel en om beslissingen te nemen die je dagelijks leven beïnvloeden. We ondersteunen je in het ontdekken en nastreven van activiteiten die waardevol zijn voor jou, zodat je kunt groeien in zelfvertrouwen en autonomie.

Werkwijze 

Bij MoVital combineren we fysiotherapie met vitaliteitstherapie tot een uniek totaalconcept dat snel inzicht geeft in jouw situatie, vaak al binnen drie behandelingen. Onze aanpak start met een diepgaande kennismaking om jouw verhaal en behoeften grondig te begrijpen. Op basis hiervan stellen we samen haalbare doelen en ontwikkelen een persoonlijk behandelplan dat zich aanpast aan jouw leven en voorkeuren.

Ons plan, ondersteund door ons ImPAct-model en het Chivo vitaliteitskompas, biedt flexibele oefeningen, opdrachten en strategieën, waardoor jij actief kunt deelnemen aan je herstel. Door regelmatige evaluaties zorgen we dat het plan altijd afgestemd blijft op jouw voortgang en veranderende behoeften, waarbij jouw autonomie voorop staat.

Ontdek het MoVitaleffect en laat ons je helpen een vitaal en waardig leven te leiden, vrij van langdurige klachten.

Samenwerking bij Movital fysiotherapie en vitaliteitskunde

Het team

Door het unieke totaalconcept dat MoVital biedt, hebben wij een divers team van specialisten uit verschillende vakgebieden. Bij MoVital vind je fysiotherapeuten, vitialiteitskundigen en leefstijlcoaches. We stellen ze graag aan je voor op onze teampagina.