Search
Close this search box.

Fysiotherapie online

Online fysiotherapie is de hedendaagse oplossing voor eenieder die op zoek is naar flexibele en persoonlijke zorg, zonder daarvoor de deur uit te hoeven.

Het Proces:

Wanneer je kiest voor online fysiotherapie bij MoVital, heb je via PhysiApp direct contact met onze gespecialiseerde fysiotherapeuten. Na het vaststellen van jouw behoeften, stellen we een individueel behandelplan voor jou op. Zo bieden we de juiste kennis en begeleiding aan voor jouw herstel. Bekijk ook de video waarin Lieke het proces verder toelicht.

Over PhysiApp: Jouw digitale ondersteuning
Met PhysiApp heb je altijd toegang tot jouw persoonlijke behandelplan, oefeningen en kun je direct communiceren met jouw fysiotherapeut. Deze samenwerking draagt bij aan een versneld en duurzaam herstel.

Waarom kiezen voor online fysiotherapie bij MoVital?

Je kunt behandeld worden vanuit uw vertrouwde omgeving.

Je bespaart reistijd en kunt flexibel inplannen.

Je houdt zelf zicht op uw voortgang en ontwikkeling.

De oefeningen zijn altijd binnen handbereik.

Hoe te beginnen:

Na jouw aanmelding ontvangt je van ons twee mails. De eerste bevat een intake lijst en de tweede een uitnodiging voor PhysiApp. Na installatie kun je je voorbereiden op jouw eerste online consult.

Privacy en veiligheid:

Jouw privacy is onze prioriteit. Onze gesprekken zijn versleuteld en waarborgen jouw veiligheid. Controleer of je de meest recente versie van de app hebt geïnstalleerd en zorg voor een rustige omgeving voor het consult.

Bewezen effectief

Fysiotherapie Online heeft al langere tijd onze aandacht en we beschikken over jarenlange ervaring op dit gebied. Deze dienst is recentelijk in een stroomversnelling geraakt. We zetten ons consequent in voor duurzame therapieën, met een sterke focus op zelfredzaamheid en met oog voor de omgeving van de patiënt. Onze expertise in McKenzie therapie, ons unieke totaalconcept voor fysiotherapie en vitaliteitstherapie, maakt ons bijzonder geschikt voor E-consulten.

Hoe lang kun je PhysiApp gebruiken?

Tijdens je behandeltraject is de PhysiApp helemaal voor jou. Mocht je na je traject de app nog willen gebruiken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten?

Het gebruik van PhysiApp is voor MoVital-cliënten gratis. Online sessies worden vaak vergoed door zorgverzekeraars, maar check dit wel even voor de zekerheid bij jouw verzekering.

Wees goed voorbereid voor je Fysiotherapie Online sessie bij MoVital

Controleer de hoek van je camera. Zorg dat de camera goed gepositioneerd is tijdens het gesprek. Als we oefeningen doornemen, is het handig om wat ruimte vrij te maken. Zorg er ook voor dat eventuele aangedane lichaamsdelen goed in beeld zijn, indien nodig.

Storend geluid is niet bevorderlijk voor een goed gesprek. Zoek een rustige ruimte, liefst ver van huisdieren, collega’s of kinderen. Als het nodig is om een duidelijk beeld van je klacht of voortgang te krijgen, kunnen we vragen om je bovenkleding uit te doen. Houd hier rekening mee en draag passende kleding, zoals een hemd bij schouderklachten. Zorg ervoor dat je privacy gewaarborgd blijft.

Voor optimale audiokwaliteit raden we aan een koptelefoon met microfoon te gebruiken, zoals die van je smartphone. Heb je deze niet, controleer dan vooraf of de microfoon van je computer goed functioneert.

Voor meer uitgebreide informatie, video-instructies en antwoorden op veelvoorkomende vragen, bezoek de website van PhysiApp. Klik hier voor de link. Download ook onze brochure over PhysiApp videoconsulten voor extra informatie.”