Niet wegen maar leven

Heb jij ook het idee dat je aankomt terwijl je helemaal niet veel eet? Of heb je na al die diëten alleen maar het gevoel dat je na verloop van tijd zwaarder wordt in plaats van lichter? En word je er zo langzamerhand helemaal moedeloos van?

Zijn Koolhydraten nu wel of niet gezond en zijn ze dikmakend? En hoe groot is de noodzaak van het ontbijt? Over voeding wordt van alles gezegd en geschreven waardoor het lastig wordt om door de bomen het bos te zien. Wij gaan terug naar de basis, leren je de principes waarom we eten en zorgen daarbij dat je dit door middel van praktische tools en tips kan toepassen in de praktijk.

Je bent wat je slaapt

Word je na 8 uur slapen niet uitgerust wakker en ben je daardoor vermoeid? Kan jij je hierdoor lastiger concentreren op taken die je moet doen? En gaan de dagelijkse activiteiten lastiger? Wil jij niet meer beperkt worden door vermoeidheid? Wij leren je het belang van slapen en geven je praktische tips zodat je de ‘kwaliteit van slapen’ kan verbeteren.

 

Leefstijlworkshop

Spreekt bovenstaande je aan? MoVital geeft op 20 november een Workshop over deze twee onderwerpen door Leefstijl en Vitaliteitsspecialisten Laura Stigter(Vitaliteitscoach en leefstijl curcusdocent) en Robin Sijbom (vitaliteitstherapeut). MoVital heeft al tientallen mensen kunnen helpen meer uit het leven te halen. Vanwege de grote successen die we gezien hebben, hebben we een missie. Iedereen de mogelijkheid bieden om ook meer uit zijn of haar leven te laten halen.

Daarom bieden we op 20 november onze Leefstijlworkshop ter waarde van 30 Euro Gratis aan! Twee uur lang word je aan de hand meegenomen en geven we je onze beste tips en tricks om de beste versie van jezelf te worden. We verwelkomen je graag, iedereen is welkom en neem rustig een familielid, vriend of kennis mee.

Tot 20 november!

Kosten

GRATIS (Ter waarde van 30 Euro) inclusief koffie/thee

Inclusief

  • Handouts
  • Toegang tot online videomateriaal
  • Certificaat

Aanvullende gegevens

Locatie: Nijbracht 116 inpandig bij Fit Sports en MoVital
Docenten: Robin Sijbom en Laura Stigter

Data

Dinsdagavond 20 november 2018 workshop:

  • Gewicht: “Niet wegen maar leven” van 19.00-19.45 uur
  • Slapen: “Je bent wat je slaapt” van 20.00-20.45 uur
  • Napraten met een drankje en individuele vragen stellen vanaf 20.45 uur

Meld je Nu aan voor de Gratis Leefstijl Workshop

Opgave gratis workshop

Workshop keuze

7 + 3 =

>