Stoppen met roken, leer volhouden.

Ben jij ook al een paar keer gestopt met roken, maar begin je er toch steeds weer aan? Kun jij de verleiding niet weerstaan om toch weer een sigaret op te steken? Denk jij juist meer aan roken als je probeert te minderen? Of wil je wel stoppen maar kun je het echt niet? En gaat je conditie er daardoor steeds verder op achteruit?

We leven in een maatschappij waarin we enorm worden geprikkeld en gestimuleerd om iets te gaan doen, dan wel niet te doen. Het stoppen met roken is daar een van. Er worden complete campagnes aan verbonden, maar onderaan de streep verandert er niet zo heel veel. Het blijkt namelijk lastig om het gewenste gedrag vol te houden. Het ontbreekt hier aan het hebben van de juiste tools.  Motivatie, gedrag en gewoontes spelen een cruciale rol in het behalen van het resultaat.

Niet wegen maar leven

Heb jij ook het idee dat je aankomt terwijl je helemaal niet veel eet? Of heb je na al die diëten alleen maar het gevoel dat je na verloop van tijd zwaarder wordt in plaats van lichter? En word je er zo langzamerhand helemaal moedeloos van?

Zijn Koolhydraten nu wel of niet gezond en zijn ze dikmakend? En hoe groot is de noodzaak van het ontbijt? Over voeding wordt van alles gezegd en geschreven waardoor het lastig wordt om door de bomen het bos te zien. Wij gaan terug naar de basis, leren je de principes waarom we eten en zorgen daarbij dat je dit door middel van praktische tools en tips kan toepassen in de praktijk.

Je bent wat je slaapt

Word je na 8 uur slapen niet uitgerust wakker en ben je daardoor vermoeid? Kan jij je hierdoor lastiger concentreren op taken die je moet doen? En gaan de dagelijkse activiteiten lastiger? Wil jij niet meer beperkt worden door vermoeidheid? Wij leren je het belang van slapen en geven je praktische tips zodat je de ‘kwaliteit van slapen’ kan verbeteren.

 

Leefstijlworkshop

Spreekt bovenstaande je aan? MoVital geeft op 24 januari een Workshop over het onderwerp Stoppen met roken, door Leefstijl en Vitaliteitsspecialisten Laura Stigter(Vitaliteitscoach en leefstijl curcusdocent) en Robin Sijbom (vitaliteitstherapeut). MoVital heeft al tientallen mensen kunnen helpen meer uit het leven te halen. Vanwege de grote successen die we gezien hebben, hebben we een missie. Iedereen de mogelijkheid bieden om ook meer uit zijn of haar leven te laten halen.

Daarom bieden we op 24 januari onze Leefstijlworkshop ter waarde van 30 Euro Gratis aan! Twee uur lang word je aan de hand meegenomen en geven we je onze beste tips en tricks om de beste versie van jezelf te worden. We verwelkomen je graag, iedereen is welkom en neem rustig een familielid, vriend of kennis mee.

Tot 24 januari 2019!

Kosten

GRATIS (Ter waarde van 30 Euro) inclusief koffie/thee

Inclusief

  • Handouts
  • Toegang tot online videomateriaal
  • Certificaat

Aanvullende gegevens

Locatie: Nijbracht 116 inpandig bij Fit Sports en MoVital
Docenten: Robin Sijbom en Laura Stigter

Data

Donderdagavond 24 januari 2018 workshop:

  • Stopen mer Roken: “Leren volhouden” van 19.00-20.30 uur
  • Napraten met een drankje en individuele vragen stellen vanaf 20.30 uur

Meld je Nu aan voor de Gratis Leefstijl Workshop

Opgave gratis workshop

Workshop keuze

10 + 9 =

>