Gratis leefstijl worshop

Stress: Je beste vriend

Stress heeft je bracht tot het punt waar je nu staat! Het is daarmee functioneel en onderdeel van het leven. Stress valt niet te minderen, maar er valt wel meer grip op te krijgen. Leer veerkrachtiger te worden zodat je stress je beste vriend wordt.

Slapen: Je bent wat je slaapt

Wanneer alle prikkels en herinneringen die je overdag krijgt in je slaap worden verwerkt. Dienen we er ook voor de zorgen dat je lichaam die mogelijkheid krijgt. Leer de kwaliteit van slaap te verbeteren zodat je alles kan verwerken en daardoor met meer rust en energie door het leven kan. Slapen maakt namelijk wie jij bent!, en dat maakt het per definitie belangrijker dan ooit!

Gewicht: Niet wegen maar leven

Ben je het overzicht kwijt en weet je niet meer wat nu goed voor je is? Leer om zonder stress te werken aan je voeding in combinatie met wat je lichaam voor je kan doen. Leer een andere kijk op voeding zodat we niet hoeven te wegen, maar gewoon kunnen leven.

Roken: Train om te stoppen

Gedrag, motivatie en gewoontes spelen een cruciale rol in alle keuzes die we maken. Invulling geven aan deze aspecten stelt je in staat om verleidingen beter te kunnen weerstaan. Kijk naar het vertoonde gedrag en richt je op dat geen wat je uiteindeljk met het bespaarde geld kan en gaat doen.

 

Kosten

Geheel gratis

 

Inclusief

  • Handouts
  • Toegang tot online videomateriaal
  • Certificaat

 

Aanvullende gegevens

Groepsgrootte: minimaal 2 en maximaal 10 personen
Locatie: Nijbracht 116 inpandig bij Fit Sports en MoVital
Docenten: Robin Sijbom en Laura Stigter

 

Data

Dinsdagavond 18 september workshop:

  • “Gewicht” Niet wegen maar leven: 19:00-19:45 uur
  • “Stress” Je beste vriend: 20:00-20:45 uur

 

Opgave gratis workshop

Workshop keuze

10 + 13 =

>