Gratis Leefstijl workshop ONLINE

Elke 6 weken een gratis leefstijlworkshop;

  • Grip op roken
  • Goed bewegen
  • Train voor beter hardlopen
  • Grip op gewicht
  • Grip op stress
  • Goed slapen

BEWEEG – LEER – LEEF

Leerzame gratis avond ONLINE!

Op een leuke en leerzame manier kennis maken met leefstijl en vitaliteit. Dat kan tijdens de gratis leefstijl workshop van MoVital. Iedereen is welkom, en neem vooral een vriend, familielid of kennis mee. We maken er een leuke avond van. Healthcoach Laura Stigter, vitaliteitstherapeut Robin Sijbom en Peter Hagel nemen je mee in de wereld van de leefstijl en vitaliteit. Door middel van leuke weetjes, anekdotes en theoretische kennis over de werking van het menselijk lichaam laten zij zien hoe je misschien wel meer uit het leven kunt halen.

Interactief en gezellig!

Presentatie maar dan anders…

In een huiskamersetting nemen we je mee naar een bereikbare gezonde leefstijl. We doen er alles aan om in een ontspannen sfeer zonder verwijt of vooroordelen jou een concreet plan te geven. Het beloofd een inspirerende avond te worden, waar feiten van fabels worden gescheiden!

De volgende workshop: Goed Bewegen. Thema: bodycheck

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Goed bewegen

Thema: Bodycheck

Stijve nek of rug in de ochtend of op kantoor? We hebben het allemaal druk en ontkomen er niet altijd aan om veel te moeten zitten of veel hetzelfde te bewegen. Dit kan tot gevolg hebben dat je meer stijfheid ervaart en spontane bewegingen uit de weg gaat. Het wordt in eens belangrijk om een warming-up te moeten doen. Wil jij leren om met minimale tijd en inspanning dit voor een groot deel te voorkomen? Schrijf je dan in voor onze gratis leefstijl workshop (webinar) en ervaar direct minder stijfheid. Je leert de basis van bewegen en een vijftal oefeningen om stijfheid te verminderen.

Donderdagavond 23 april 19:30 uur

Online via livestream op onze facebookpagina

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Beter hardlopen

Train om te kunnen hardlopen

Je bent vrij en het zonnetje schijnt. Een heerlijke dag om te gaan hardlopen, maar na 1 km begint je knie alweer te zeuren. Hardlopen is een technische sport. Het is vaak goed om een hardloopclinic te volgen bij een atletiek vereniging. Maar je kunt meer. Zo weten we dat krachttraining en zelfs yoga het hardlopen kan ondersteunen. Maar welke oefeningen en hoe veel en zwaar? Leer de basis in deze gratis workshop.

Dinsdagavond 12 mei 19:00 uur

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Grip op stress

Herwin controle

De maatschappij in combinatie met social media bepalen vandaag de dag steeds meer wie jij zou ‘moeten’ zijn of wat je dient te bezitten. Deze nieuwe ‘norm’ kan stress met zich meebrengen en zorgt ervoor dat we de lat voor onszelf op ongrijpbare hoogte leggen! Leer prioriteiten te stellen in datgeen wat jij echt wilt, durf de keuzes te maken die daarbij horen en leer op een vriendelijke manier nee te zeggen.

Dinsdagavond 3 november 19:00 uur

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Grip op roken

Train om te stoppen

Overweeg jij om te stoppen met roken of kun je wat hulp gebruiken? Ondanks alle waarschuwingen, blijft het moeilijk. Dit is heel begrijpelijk. We leven in een maatschappij waarin we worden geprikkeld en gestimuleerd om iets te gaan doen, dan wel niet te doen, waaronder roken. Het blijkt lastig om ander gedrag vol te houden.  Motivatie, omgeving, stress en gewoontes spelen een cruciale rol in het behalen van het resultaat.

Dinsdagavond 1oktober 19:00 uur

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Goed Slapen

Invloed van omgeving

Word je niet uitgerust wakker en ben je overdag vermoeid? Kan jij je hierdoor lastiger concentreren op taken die je moet doen? Heb jij rond 16:00 een opkikker nodig? Wij leren je hoe jij je omgeving en avond ritueel kunt inzetten om meer uit het slapen te halen. Zonder meer uren slaap toch uitgerust wakker worden. We geven praktische tips om de ‘kwaliteit van slapen’ te verbeteren.

Dinsdagavond 11 augustus 19:00 uur

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Grip op gewicht

Eigenlijk zijn alle diëten gericht op jouzelf. Wat mag je wel en niet eten of aan welke regels moet jij je houden. Alleen richten op je eigen leefstijl werkt niet! Het heeft zich duidelijk bewezen dat het maar voor een korte tijd werkt. Wat moeten we dan wel?

Wij zijn niet veranderd onze omgeving wel.
Het is duidelijk dat onze omgeving veel invloed heeft op onze keuzes en daarmee gedrag. We hebben ons hier in verdiept en nemen jou graag mee in wat we hebben mogen leren. Leer hoe jij je omgeving kunt gebruiken voor een gezonder gedrag, zonder continu met jezelf bezig te zijn.

Dinsdagavond 18 februari 19:00 uur

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Algemene informatie

Goed om te weten

Opgave

Opgave gaat via onze online shop en vragen alleen je naam en mailadres. Dit mailadres wordt gebruikt voor de bevestiging van inschrijving. Deze unieke workshops zijn GRATIS met normaliter een waarde van 30,00€

Live Stream

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Op aanvraag bieden we de mogelijkheid om online de workshop live bij te wonen. Je krijgt via de mail een uitnodiging met unieke url-code. Dit gaat via de service van Zoom.us.

Locatie

De workshop wordt gegeven bij MoVital in Emmen Nijbracht 116, inpandig bij Fit Sports. Tel: 0591-649111. Neem gerust een gratis kopje koffie of thee en neem plaats aan de grote tafel. Inloop half uur voor aanvang. Vestiging MoVital Emmen

Opgave formulier

Keuze GRATIS leefstijl workshop (webinar)

15 + 12 =

Zorg voor jezelf, blijf in beweging!

Zorg voor jezelf, blijf in beweging!

We leven vandaag de dag in een onzekere, nare en soms zelfs enge periode. Vele winkels, restaurants en sportclubs hebben noodgedwongen hun deuren moeten sluiten met als gevolg grote maatschappelijke en economische consequenties. In deze tijd van onzekerheid kunnen we...

Lees meer
De weg naar MVO certificaat!

De weg naar MVO certificaat!

We zijn ontzettend trots op het verkregen MVO certificaat van de wethouder van de Gemeente Emmen. MVO: maatschappelijk verantwoord ondernemen draait om sociaal en duurzaam ondernemen met ‘impact’: Winst/effect voor de eigen organisatie, maar vooral voor de...

Lees meer
Gezond 2019 starten met de tips van een leefstijlcoach

Gezond 2019 starten met de tips van een leefstijlcoach

Tijdens een interview op RTL nieuws noemt Meijke van Herwijnen namens de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches vijf tips om het jaar goed te starten. De moeite waard om te delen!
We leggen de tips een voor een uit en maken het toepasbaar om ze direct in te kunnen zetten. De start van het nieuwe jaar gaat namelijk voor velen gepaard met goede voornemens. De een slaagt erin om het gewenste resultaat met blijvend succes te halen. Maar voor velen geldt dat het lastig is om te starten, laat staan om het te volhouden. ‘’out of the blue’’ starten is doorgaans niet ‘de beste’ manier. Nadenken over het proces en jezelf iets meer voorbereiding geven kan ontzettend nuttig zijn.

Lees meer