Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mulligan therapie

Specialisatie binnen de fysiotherapie bij klachten aan gewrichten voor pijnvrij mobiliseren met een eigen actieve rol.

Ontdek de pijnvrije wereld van Mulligan therapie! Onze fysiotherapeuten bij MoVital gebruiken deze bewezen methode om jouw bewegingen soepeler en zonder pijn te maken. 

Met Mulligan therapie:

Ervaar je directe verlichting van pijn bij bewegen.

✨ Krijg je snelle en doeltreffende resultaten dankzij onze expertise.

✨ Geniet je van een persoonlijke aanpak, afgestemd op jouw behoeften.

✨ Herwin je mobiliteit en bewegingsvrijheid zonder belemmeringen.

In 2016 hebben we Brian Mulligan zelf mogen ontmoeten in Nederland. Een inspirerende man met verbluffende resultaten.

1. Wat is het?

Het Mulligan Concept, vertrouwd door veel fysio- en manueeltherapeuten in Nederland, biedt pijnloze behandeling. Stel je voor dat je een stroeve lade in een kast hebt. Het is alsof je die lade soepeler laat glijden. Zo werkt ons concept voor je lichaam. We corrigeren kleine bewegingen die niet soepel gaan, net als het fine-tunen van die lade. En het beste? Je krijgt snel en langdurig meer bewegingsvrijheid. Wil je dat ook ervaren? Maak gewoon een afspraak en ontdek het zelf!"

2. Voor wie?

Voel jij pijn in je knie, enkel, heup, schouder, rug, arm, pols of hand? Misschien door een verkeerde beweging? Zelfs als foto's niets laten zien, kan het zijn dat je pijn hebt bij bewegen. Het Mulligan Concept kan helpen, zelfs als je klacht al lang duurt of net begonnen is. Onze therapeuten checken snel of het iets is voor jou. Voel de opluchting zelf. Maak nu een afspraak en ontdek of het Mulligan Concept jou van de pijn af kan helpen.