Search
Close this search box.

Over MoVital

Sinds 2004 zijn wij continu bezig met het leveren van de best mogelijke zorg en behandeling in Emmen en omgeving. Waar we begonnen met het aanbieden van fysiotherapie, is MoVital uitgegroeid tot een uniek totaalconcept waar wij vitaliteitstherapie combineren met fysiotherapie. Bij MoVital vinden wij dat iedereen een duurzaam en vitaal leven verdiend, daarom pakken wij je fysieke klachten aan terwijl wij je tegelijkertijd helpen in je vitaliteit. De juiste zorg op het juiste moment, dat is wat wij doen!
Shot of a sporty young man experiencing back pain while out for a run

Onze visie 

Iedereen verdiend een vitaal en waardig leven in onze ogen. Fysieke en mentale klachten zouden niet je identiteit mogen worden, iets wat veelal onbedoeld toch gebeurt. Waar vaak alleen gekeken wordt naar de fysieke klachten, miskent dit dikwijls het onderliggende probleem waardoor klachten in de meeste gevallen terug zullen komen. Daarom doen wij het bij MoVital anders. Wij bieden een uniek totaalconcept waarbij we fysiotherapie combineren met vitaliteitstherapie. Samen brengen wij je klachten in kaart en maken we een plan van aanpak om jou weer een waardig en duurzaam leven te geven waar je blij van wordt.

Wij geloven in:

  • Samenwerking: zowel tussen jou, de therapeut, jouw omgeving als ons netwerk met vele specialisten.
  • Resultaatgericht werken door het scherp stellen van jouw wens en dit op ons netvlies te houden.
  • Eerlijkheid door binnen maximaal 3 behandelingen jou precies te vertellen wat er aan de hand is en onze grote hoeveelheid kennis die wij hebben op het gebied van fysiotherapie, leefstijl en vitaliteit, met jou te delen.
  • Compassie door te begrijpen dat je er niet alleen voor staat.
  • Zelfredzaamheid om te kunnen blijven doen wat jij belangrijk of leuk vindt.

Werkwijze 

Met het combineren van fysiotherapie met vitaliteitstherapie bieden wij een uniek totaalconcept en daarmee een unieke werkwijze. Bij MoVital kun je ervan uit gaan dat je binnen maximaal drie behandelingen weet wat er precies aan de hand is. We hebben ons als doel gesteld jou niet alleen op de korte termijn te helpen maar juist ook op lange termijn. Daarom bieden wij verschillende trajecten aan waar je kracht en energie van krijgt om je doelen te behalen en daarmee je klachten duurzaam te laten verminderen.
Physiotherapy
McKenzie methode demonstratie bij nekklachten.

Het team

Door het unieke totaalconcept dat MoVital biedt, hebben wij een divers team van specialisten uit verschillende vakgebieden. Bij MoVital vind je fysiotherapeuten, vitialiteitskundigen en health coaches. We stellen ze graag aan je voor op onze teampagina.