Search
Close this search box.

De invloed van je omgeving op eten!

Grip op jouw gewicht

Heb jij ook het idee dat je aankomt terwijl je helemaal niet veel eet? Of heb je na al die afvalpogingen alleen maar het gevoel dat je na verloop van tijd zwaarder wordt in plaats van lichter? En word je er zo langzamerhand helemaal moedeloos van? MoVital helpt jou op een verantwoorde en duurzame manier zonder dat je op de weegschaal hoeft te staan.

Hoe krijg jij grip op jouw gewicht?

Over voeding wordt van alles gezegd en geschreven waardoor het lastig wordt om door de bomen het bos te zien. Het probleem is niet zozeer dat we niet weten wat gezond of ongezond is. Het probleem zit hem in het feit dat we het niet kunnen volhouden. We dienen aanpassingen te maken in het gedrag en de daarbij behorende gewoontes. Daarnaast creëren we de voorwaarden om zonder al teveel stress bezig te kunnen zijn met het onderwerp voeding. Je leert weer te vertrouwen op je eigen lichaam. 

MoVital Leefstijl gaat terug naar de basis, we leren je de principes waarom we eten en zorgen daarbij dat je dit door middel van praktische tools en tips kan toepassen in de praktijk. Daarnaast leren we je feiten van fabels te scheiden om daardoor simpelweg gewoon bezig te kunnen zijn met leven!

Te behandelen onderwerpen:

  • Waarom eten we?
  • Waar bestaat onze maaltijd uit?
  • Hoeveel heb je echt nodig?
  • Gedrag, gewoontes en motivatie
  • Gevarieerd voedingspatroon

Webinar Grip op Gewicht

Eigenlijk zijn alle diëten gericht op jouzelf. Wat mag je wel en niet eten of aan welke regels moet jij je houden? Elk dieet beloofd het beste resultaat, toch zijn ze allemaal verschillend. De ene keer mag je geen koolhydraten eten. De andere keer geen vet. De boekwinkel ligt vol met dieetboeken. 

Uiteindelijk gaat het om volhouden. Dat lijkt heel persoonlijk. Voor de een is het makkelijker om een bepaalde stroming te volgen zoals vegetarisch of juist paleo. Voor de ander een bepaalde restrictie in eet momenten. Dit werkt helaas maar voor een kleine groep mensen. 

Alle resultaten uit het verleden laten zien dat het richten op ons eigen gedrag maar voor een korte tijd werkt. Wat kunnen we nog meer leren uit het verleden? Wij zijn niet veranderd onze omgeving wel! Het is duidelijk dat onze omgeving veel invloed heeft op onze keuzes en daarmee gedrag. 

We hebben ons hier in verdiept en nemen jou graag mee in wat we hebben mogen leren. Leer hoe jij je omgeving kunt gebruiken voor een gezonder gedrag, zonder continu met jezelf bezig te zijn en kijk onze webinar met Healthcoach Laura. 

Terugkijken?

Kijk hier onze webinar terug.
Klik hier voor webinar

Wil jij ook niet meer op de weegschaal hoeven staan?