Fysio Fitness Emmen

FysioFitness

 

 

Fitness onder fysiotherapeutische begeleiding.

Iedereen heeft baat bij fitness, maar soms heb je extra begeleiding nodig. Bijvoorbeeld bij klachten aan gewrichten en spieren zoals rug-, knie- schouderklachten. Of wanneer de revalidatie in het ziekenhuis is afgerond maar de overstap naar zelfstandige fitness te groot is. FysioFitness is dan de oplossing.

 

Wat kun je van ons verwachten?

MoVital staat voor een duurzame aanpak. Na het ontdekken van je persoonlijke wens stellen we met gebruik van jouw sterke eigenschappen, ervaringen en onze expertise een passend schema op. Je leert vaardigheden en richtlijnen waar je levenslang baat bij hebt.

 

FysioFitness Individueel


Bij een fysiotherapie indicatie (via DTF of verwijzing van huisarts) valt dit onder reguliere fysiotherapie. Dit wordt indien je aanvullend verzekerd bent vergoed. Na een uitgebreid intakegesprek en onderzoek zal een persoonlijk schema gemaakt worden. Elke sessie duurt ongeveer 25 minuten. Wij helpen je om uiteindelijk zelfstandig te kunnen trainen en werken aan jouw eigen herstel. Als er geen fysiotherapie indicatie is, maar je wel beter wilt leren bewegen, bieden wij een FysioFitness traject aan. Elk traject bestaat uit 6 trainingen van ongeveer 60 minuten, maar wordt niet vergoed.

FysioFitness in Groepsverband

Één keer per week trainen onder professionele begeleiding met maximale groepsgrootte van 6 personen. Daarmee kunnen wij garant blijven staan voor veiligheid en kwaliteit. Deze vorm is op basis van een FysioFitness-abonnement en per 4 weken opzegbaar. Je kunt dus elk moment instappen, maar vooraf is er altijd een intakegesprek ondersteund met onderzoek. Deze intake valt deels onder vergoeding van fysiotherapie, de kosten van het abonnement bedraagt 7,50 euro per keer.
De training is verdeeld in fases. Eerst is er een gezamenlijke warming-up met ruimte voor eigen specifieke oefeningen. Aansluitend volgt de kern training. In de kerntraining wordt conditie en kracht gecombineerd in een circuit, bestaande uit 6 oefeningen. Afsluitend volgt een gezamenlijke cooling down. De totale duur van de training is ongeveer een uur.

* Beide vormen zijn ondersteunend en kunnen tegelijk lopen of elkaar volgen.

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaande formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk bellen of mailen.

 

 

FitSports

Als je lid bent van Fit Sports, kun je ook gebruik maken van ons gratis inloopspreekuur. In Emmen is dit elke dinsdag van 17:00 tot 18:00. Meer informatie en opgave kan via de receptie van Fit Sports.

 

7 + 3 =