0591-649111 info@movital.nl

Vitaliteit

Energiek en krachtig in het leven

Haal het beste uit jezelf, het leven en de organisatie

 

Vitaliteit betekent concreet dat je krachtiger in het leven staat en meer energie hebt om te floreren in je (gevoels)leven, op je werk of in je sport. Daar kan iedereen baat bij hebben, ook als je heel gezond bent. Vitaliteit gaat namelijk niet over gezondheid, maar over meer uit het leven halen!

Vroeger had je niks te willen, nu weet je niet eens meer wat je wilt en kunt.

 

De ABC-structuur van vitaliteit

MoVital staat voor “vitaliteit in beweging brengen”. Wij begeleiden jou of jouw organisatie naar duurzame vitaliteit volgens onze ABC:

  • A: Wat drijft je en wat houd je tegen? (Werken aan Autonomie)
  • B: Wie kan je daarbij helpen? (Werken aan Binding en Betrokkenheid)
  • C: Wat heb je daar voor nodig? (Werken aan Competenties, zoals sterke eigenschappen en leefstijl)

In het bedrijfsleven vormt deze ABC-structuur de basis voor een 2 sporen beleid. Na een analyse van de vitaliteit in jouw organisatie, starten we met op maat geschreven management programma’s. Deze programma’s zorgen voor draagvlak om te kunnen werken aan het 2e spoor: leefstijl en gezondheid. Dit kan in de vorm van workshops, cursussen of individuele sessies.

Populaire cursussen en trajecten

Wil jij meer uit slaap halen en energieker de dag doorkomen, laat slapen dan niet aan toeval over. Analyseer je loopanalyse, voorkom blessures, verminder energielekken en verbeter je prestatie. Leer je juiste oefeningen en opbouw! Een sterke en soepele rug waar je op kunt vertrouwen met minder risico op rugpijn.

Wat zeggen anderen?

Twitter

>