Inloopspreekuur

 

Je bent heerlijk aan het hardlopen maar voelt op den duur een pijntje aan je knie. Gaandeweg gaat het knagen en twijfel je of het wel goed is. Is de pijn erg? Moet ik me zorgen maken? Moet ik stoppen? Moet ik het negeren? Tijdens ons inloopspreekuur beoordelen wij of je verder fysiotherapeutisch onderzoek nodig hebt met mogelijke behandeling. Of dat we doorsturen naar de huisarts. Of dat we je gerust kunnen stellen en enkele adviezen kunnen geven. Voor inloopspreekuur staat ongeveer 15 minuten.

 

Tijden inloopspreekuur fysiotherapie

  • Emmen: dinsdag van 13:00 tot 14:00 

Tijden inloopspreekuur vitaliteitstherapie

  • Emmen: woensdag van 11:00 tot 12:00
  • Emmen: donderdag van 15:30 tot 16:30 

Op de gegeven tijdstippen zijn er geen kosten aan verbonden. Om onnodige wachttijd te voorkomen kun je het beste vooraf aanmelden via onderstaande contactformulier. We sturen je dan zo spoedig mogelijk een voorstel voor tijdstip.

Andere tijdstippen voor fysiotherapie?

Sinds enkele jaren heb je voor fysiotherapie geen verwijzing meer nodig. Je kunt dan gebruik maken van een screening volgens DTF (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie). Deze wordt door de meeste zorgverzerkeraars vergoed, als je aanvullend verzekerd bent. Kun je niet op de tijden van de inloopspreekuren dan kun je via ons afsprakenportaal een afspraak aanvragen voor een DTF-screening. 

Aanmelden voor inloopspreekuur

14 + 10 =