Search
Close this search box.

Second Opinion Fysiotherapie

Het kan voorkomen dat u al onder behandeling bent bij een fysiotherapeut of andere therapeut. Als u niet zeker bent over de behandeling of de gestelde diagnose of voortgang kan het prettig zijn om een andere gespecialiseerde fysiotherapeut naar uw klacht te laten kijken. Dit wordt een second opinion genoemd. Op deze manier kunt u meer zekerheid krijgen over uw klacht. En de mogelijkheid bekijken om deze te verhelpen.

Systematische werkwijze

MoVital werkt via een systematische methode van behandelen en diagnostiseren (o.a. McKenzie). Daarnaast kijken we ook verder naar andere factoren die wellicht meespelen, zoals leefstijl en vitaliteit. Wij geven u zekerheid over uw klacht. Mochten wij u niet kunnen helpen dan laten wij u dat ook direct weten en verwijzen wij u indien mogelijk door.

Specialisten in bewegen en revalidatie

De fysiotherapeuten bij MoVital zijn allround fysiotherapeut. En daarnaast zijn ze specialist op het gebied van Nek, Schouder, Rug en Sportrevalidatie. Mocht u meer willen weten over een Second Opinion? Wij hebben een gratis inloopspreekuur voor aanvullende informatie. Of bel vrijblijvend met 0591-649111 of vul ons contactformulier in

Reserveer hier een afspraak

Een fantastische aanpak!
Lees verder
“Dit is de 1e praktijk die mij echt verder helpt. Al jaren fysio gehad bij verschillende instanties, klachten kwamen altijd terug. Bij Movital wordt gewerkt vanuit beweegketens en niet zozeer vanuit spieren. Er wordt gekeken naar alles wat met beweegpatronen te maken heeft en vanuit daar wordt een plan samen gesteld.”
Eindelijk een fysiotherapeut met een goede diagnose
Lees verder
“Jullie hebben me niet zelf direct kunnen helpen maar wel als eerste geen valse beloftes gedaan en snel succesvol doorverwezen naar de juiste specialist, Rugpoli.”