Kwaliteit en Keurmerk

Beoordeling en kwaliteitswaarborging

Het Internationale McKenzie Instituut is een stichting, geregistreerd in Nieuw Zeeland. Het doel van het Instituut is het wereldwijd promoten van het beoordelen, behandelen, onderwijzen en coachen van patiënten met musculoskeletale aandoeningen. Deze filosofie en behandelmethode, ontwikkeld door Robin Anthony McKenzie, zijn wereldwijd bekend als de McKenzie Methode® van Mechanische Diagnose en Therapie® of MDT.

McKenzie Instituut Benelux

KNGF (Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie)

Al sinds 1889 behartigt het KNGF voor circa 22.000 aangesloten fysiotherapeuten de belangen op beroepsinhoudelijk, sociaal-maatschappelijk en economisch gebied. Het KNGF heeft als doel om de voorwaarden te scheppen waardoor fysiotherapeutische zorg van goede kwaliteit gerealiseerd wordt, die toegankelijk is voor de gehele Nederlandse bevolking, met erkenning van de professionele deskundigheid van de fysiotherapeut.

De onafhankelijke Beroepsorganisatie voor Vitaliteitsprofessionals (BOvV) is in 2012 als vereniging opgericht om de begeleiding naar vitaliteit verder te professionaliseren. De organisatie heeft drie hoofdtaken:

  • Belangenbehartiging van de beroepsgroep
  • Promotie van de beroepsgroep
  • Kwaliteitsbewaking van de beroepsuitoefening

BOvV (Beroepsorganisatie voor Vitaliteitsprofessionals)

Populaire cursussen en trajecten

We wensen iedereen gelukkig nieuwjaar, maar hoe word je eigenlijk gelukkiger? Leer het 15 januari. Leer de concrete stappen en tips die je kunt zetten om te stoppen met roken en leer vooral volhouden Onze vitaliteitscoach helpt jouw doelstelling volhouden en beter te worden in stress door, vermoeidheid, angst of pijn!

Wat zeggen anderen?

Twitter