Samenwerking met partners voor betere zorg

Partijen waar we mee samenwerken en interessante links
Partners waar we mee samenwerken voor betere zorg

Fit Sports

Een wellness centre die staat voor FIT, FUN en RESULTAAT. Zij maken hun leden fit met fitness, geven ze fun door onze aantrekkelijke groepslessen en enthousiaste instructeurs en garanderen resultaat met personal training.

 

Rugpoli, zorg zonder wachtlijst

De Rugpoli

De Rugpoli is een erkend zelfstandig behandelcentrum met vestigingen in Delden, Velp en in Tilburg. De Rugpoli is gespecialiseerd in diagnose en behandeling van klachten van houdings- en bewegingsapparaat in het bijzonder van de wervelkolom.

Onze relatie: Op maandag, donderdag en vrijdag is Peter werkzaam bij rugpoli als Mechanisch Diagnose Therapeut (MDT) en is MoVital aangesloten bij rugnetwerk van de rugpoli Twente.

Chivo, kennisinstituut voor vitaliteit

Chivo

Een kennisinstituut vitaliteit & leefstijl. Kennis over dit vakgebied was toen zeer gefragmenteerd. Wij hebben gemeend, dat het zo belangrijk is voor ons welzijn, dat we er een hele organisatie omheen hebben gebouwd, waarmee we wetenschappelijke publicaties verzamelen, beoordelen en vertalen naar praktische richtlijnen en vaardigheden.

Onze relatie: Chivo verzorgt vele bijscholingen van de medewerkers. Daarbij is Peter werkzaam bij Chivo als docent.

Chivo, kennisinstituut voor vitaliteit

Duurzame Inzetbaarheid Drenthe

Organisaties die investeren en faciliteren in duurzame inzetbaarheid en vitaliteit zijn onderscheidend in de markt! Men investeert namelijk in autonoom en zinvol werk bij de medewerkers. Het vereist o.a. werken aan autonomie, binding en competentie, de belangrijkste bouwstenen voor vitaliteit. Het resultaat: Medewerkers gaan beter voor zichzelf zorgen. Het voorspelt een lager ziekteverzuim en hogere productiviteit. Om o.a. die reden heeft MoVital zich aangesloten als leverancier voor het project Duurzame Inzetbaarheid Drenthe