Search
Close this search box.

Vacature fysiotherapie Emmen

Wil jij een uitdagende baan, fysiotherapie goed op de kaart zetten en een meerwaarde voor de patiënt kunnen bieden? Solliciteer dan op deze vacature met daarin jouw visie op fysiotherapie. 

Heilgymnastiek, de geschiedenis van fysiotherapie

Wat betekent fysiotherapie voor jou en wat is je meerwaarde naar de patiënt?

.

We zijn begonnen als heilgymnasten, maar waar het vak fysiotherapie in Nederland naar toe gaat weten wij niet. Hoe wij het vak fysiotherapie binnen MoVital zien, is ons wel duidelijk. In het kort: “Bij (pijn)klachten aan het beweegapparaat beoordeeld de fysiotherapeut wat het brein (nog) als bedreiging ziet en of dit reden is tot zorg in relatie tot het beweegapparaat. Zo ja, begeleidt de fysiotherapeut opbouw in zelfvertrouwen en belastbaarheid van de structuur die het brein (nog)als te laag belastbaar of bedreigend ziet om de wens van de patiënt na te kunnen streven. 

Om dit verantwoord en professioneel te kunnen doen hebben we ons eigen systeem en kader ontwikkeld om leidraad te houden binnen de opbouw van behandeling. De McKenzie methode is hier een onderdeel van. Vooral bekend als best bewezen methodiek bij onderzoek en behandeling van rug- en nekklachten. Het kenmerkt zich dat je klinisch moet blijven redeneren, zelfmanagement en eerlijkheid belangrijk vindt. Dit alles met onze ervaring heeft ons overtuigd van onze meerwaarde voor de patiënt.  En juist omdat we gericht zijn op de patiënt en kwalitatieve zorg willen bieden, werken we naar onafhankelijkheid van de zorgverzekeraar. 

Wil jij een uitdagende baan, fysiotherapie goed op de kaart zetten en een meerwaarde voor de patiënt kunnen bieden? Solliciteer dan op deze vacature met daarin jouw visie op fysiotherapie. 

Wij bieden:

  • Interne scholing en ondersteuning in scholing voor de McKenzie methode. 
  • Een coach die jou begeleidt in het vak fysiotherapie.
  • Ruimte om jouw agenda te vullen met een variabel loon.
  • Een duidelijke visie op fysiotherapie en samenwerking met andere disciplines. 
  • Een sportieve omgeving en affiniteit met sport is gewenst.

Locatie: Emmen, Nijbracht 116

Stuur je sollicitatie naar: info@movital.nl