Search
Close this search box.

Zelfbehandeling

Werk aan eigen regie

Op advies van de behandelende therapeut kun je hier zelfbehandeling oefeningen bekijken. Houd je aan de intensiteit en aantal herhalingen die zijn opgegeven en doe alleen de oefeningen die geadviseerd zijn door je behandelend therapeut. Blijf zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van de oefeningen en aantal herhalingen. Tenzij aangegeven door je behandelende therapeut zijn alle oefeningen pijnvrij!

Uitlegvideos

Webinars

Tab #1

Eigenlijk zijn alle diëten gericht op jouzelf. Wat mag je wel en niet eten of aan welke regels moet jij je houden. Elk dieet beloofd het beste resultaat, toch zijn ze allemaal verschillend. De ene keer mag je geen koolhydraten eten. De andere keer geen vet. De schappen liggen vol!

Uiteindelijk gaat het om volhouden. Dat lijkt heel persoonlijk. Voor de een is het makkelijker om een bepaalde stroming te volgen zoals vegetarisch of juist paleo. Voor de ander een bepaalde restrictie in eet momenten. Dit werkt helaas maar voor een kleine groep mensen. Alle resultaten uit het verleden laten zien dat het richten op ons eigen gedrag maar voor een korte tijd werkt. Wat kunnen we nog meer leren uit het verleden?

Wij zijn niet veranderd onze omgeving wel! Het is duidelijk dat onze omgeving veel invloed heeft op onze keuzes en daarmee gedrag. We hebben ons hier in verdiept en nemen jou graag mee in wat we hebben mogen leren. Leer hoe jij je omgeving kunt gebruiken voor een gezonder gedrag, zonder continu met jezelf bezig te zijn