Search
Close this search box.

De dag goed beginnen met getup flow

In ons laatste vlog noemen de “Getup Flow”. Het herinnert je lichaam aan goed bewegen! Zo centreer je de belangrijke gewrichten in je lichaam en geeft een goede voorbereiding op de dag. In onze vlog#7 vertellen we er meer over. Klik hier voor ons YouTube kanaal om de vlog te bekijken en wordt abonnee om elke twee weken geïnspireerd te worden of tips te krijgen over fysiotherapie of vitaliteit.

In het filmpje laat ik elke beweging twee keer zien. Je kunt er voor kiezen elke oefening afzonderlijk vaker te doen of de hele flow aan elkaar. Ik adviseer elke beweging of hele flow drie keer te herhalen.

Bij het opnemen ben ik enkele bewegingen vergeten en zal ik spoedig toevoegen. Word abonnee van ons YouTube Kanaal en hoor als eerste wanneer de nieuwe Getup Flow toegankelijk is.

Belangrijk! De oefeningen mogen geen pijn geven. Wil jij een persoonlijke Getup Flow? Maak dan een afspraak met een van onze vitaliteitscoaches.

 

Peter Hagel is de oprichter van MoVital. Daarnaast is hij hier werkzaam als fysiotherapeut en Vitaliteitstherapeut. Met meer dan 12 jaar ervaring heeft Peter zijn sporen in het vak als fysiotherapeut en geregistreerd McKenzie therapeut zeker verdiend. En er is meer; Naast fysiotherapeut is Peter als docent betrokken bij het Chivo kennisinstituut en is hij direct betrokken bij het opzetten van een nieuwe beroepsgroep: de Vitaliteitstherapeut. Tevens is Peter mechanisch consulent bij de Rugpoli Twente.
“Genieten van het leven!” is voor Peter een belangrijk motto. “Genieten kan daarbij in de kleine en de grote dingen zitten: weer kunnen staan en een paar passen lopen, weer fietsen of sporten of gewoon je hobby weer kunnen uitoefenen. Als startpunt kun je kijken naar dat wat je mogelijk beter kunt en vanaf daar stapsgewijs opbouwen.”

Anderen bekeken ook