Search
Close this search box.

MoVital voor Serious Request – Laura en Jorien Renkema (3FM)

3FM Serious Request: The Lifeline komt in actie voor de medische hulpverleners en hun ondersteuners. Ze zorgen dat de hoogspanning van de hulpverleners verlicht wordt en helpen mee om de verspreiding van corona tegen te gaan. Steun ons in de actie van 3FM Serious Request: The Lifeline, en help de helpers!

Jorien (3FM) en Laura (MoVital) Sponsorloop

Onder de naam: “De Jorien en Laura Sponsorloop” gaan 3FM radio dj Jorien Renkema en MoVitals Healthcoach (en personal trainer van Jorien) Laura voor Serious Request 25 kilometer lopen voor het Rode Kruis. Dit jaar staat dit helemaal in het teken van Medische hulp tijdens de Coronacrisis. Zowel nationaal om de hulpverleners bij te staan, als internationaal om verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen.

 

Inmiddels hebben Jorien en Laura er al 25 km opzitten. Ze hebben samen meer dan 650 euro opgehaald voor het goede doel. Een hele mooie prestatie! 

 

Team MoVital in actie voor Serious Request

Omdat rest van het team van MoVital ook super enthousiast werd van dit idee besloten we om als team in de voetsporen van Laura en Jorien te treden en ook 25 kilometer te gaan lopen voor het goede doel. Hulpverleners voor hulpverleners! 

Vind jij het leuk om via ons je bijdrage te leveren aan Serious Request? Dan kun je ons sponsoren via de website van 3FM.

 

Wil je de avonturen van Jorien en Laura of die van MoVital volgen? Houd dan onze social media kanalen in de gaten.